-
۵۸ هزار خودروی فرسوده اسقاط شد
رئیس ستاد نوسازی ناوگان گفت: کل آمار اسقاط خودرو در سه ماهه اول امسال ۵۸ هزار و ۲۹۲ دستگاه بوده که نسبت به مدت مشابه پارسال رشد یک درصدی را نشان می دهد.
-
لزوم ورود حمایتی دولت برای امهال بدهیها و تعهدات بخش خصوصی
فعالان بخش خصوصی معتقدند که چنانچه دولت با درک واقعبینانه از شرایط فعلی، رویکردی حمایتی و منعطف اتخاذ کند، میتوان ضمن حفظ پایداری بنگاهها، از دامن زدن به رکود جلوگیری کرد.
-
کمبود روغن و برنج برطرف شد؛ اصناف پای کارند
رئیس اتاق اصناف ایران گفت: گزارشهایی از کمبود برنج و روغن دریافت کردیم که خوشبختانه امروز با ترخیص مواد اولیه روغن از گمرک و توزیع مناسب برنج، این کمبودها برطرف شده است.
-
وضعیت عادی بازار مواد غذایی؛ ذخایر کافی وجود دارد
یک مقام صنفی گفت: در حال حاضر بازار مواد غذایی در شرایط کاملاً عادی قرار دارد و هیچ مشکلی در روند تأمین و عرضه اقلام مشاهده نمیشود.
-
قیمت طلا و سکه بعد از یک هفته اعلام شد
رئیس اتحادیه طلای تهران گفت: امروز هر گرم طلای ۱۸ عیار ۷ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان و سکه تمام بهار آزادی طرح جدید ۷۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان قیمت خورد.
-
استمرار تولید سیمان؛ کمبود نداریم
دبیر انجمن سیمان گفت: تمامی واحدهای تولید سیمان در کشور بدون وقفه در حال فعالیت هستند.
-
کمبودی در استانهای پرتردد نداریم
سخنگوی اتاق اصناف ایران گفت: در استانهای پرتردد مانند گیلان، مازندران، خراسان رضوی، شمالی و جنوبی هیچ کمبود یا مشکلی در زمینه تأمین کالاهای اساسی وجود ندارد.
-
تصویب آییننامه واردات خودرو در مجلس، سوت پایان تحمیل قیمتها
یک نماینده مجلس واردات خودرو را تنها راهکار ایجاد تعادل و کنترل این بازار عنوان کرد و نسبت به تبعات واگذاری قیمتگذاری به خودروسازان در شرایط انحصاری موجود هشدار داد.
-
شورای رقابت: قیمتگذاری ایرانخودرو خارج از چارچوب قانونی است
سخنگوی شورای رقابت گفت: در دستورالعمل شورا فرایند کشف قیمت خودرو مشخص است؛ فلذا هر گونه رفتار خارج از این دستورالعمل در بازار از دیدگاه شورای رقابت تخلف است.
-
ورود کمیسیون صنایع مجلس به توقف واردات خودرو
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: کمیسیون به موضوع توقف ثبت سفارش واردات خودروهای خارجی ورود کرده و آن را بهطور جدی پیگیری میکند.
-
چرا خودروی ۲۰ هزار دلاری ایرانی در حد خودرو ۹ هزار دلاری چینی نیست؟
یک کارشناس اقتصادی معتقد است بحث توقف تولید برخی محصولات توسط ایرانخودرو به دلیل استانداردهای ایمنی بیشتر مانور رسانهای است چون این محصولات از همان ابتدا نباید تولید می شدند.
-
استقبال شهرکهای صنعتی از سرمایهگذاری در انرژیهای تجدیدپذیر
معاون سازمان صنایع کوچک گفت: فضاهایی ویژه در شهرکهای صنعتی در نظر گرفته شده که بهطور خاص به انرژیهای تجدیدپذیر اختصاص یافتهاند.
-
پوشش ریسک نوسانات نرخ ارز برای صادرکنندگان
مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات گفت: ضمانتنامههای ارزی صندوق به گونه ای طراحی شده اند که در صورت بروز هرگونه مشکل یا نوسان ارزی، از صادرکننده حمایت کامل خواهد کرد.
-
۸۰ تفاهمنامه با صندوقهای خارجی بدون بهرهبرداری عملی
مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات گفت: در سالهای قبل بالغ بر ۸۰ تفاهمنامه همکاری با کشورهای مختلف امضا شده بود اما متأسفانه تاکنون هیچیک ازاین تفاهمنامهها به مرحله بهرهبرداری عملی نرسیده است.
-
جلوگیری از قطع کامل برق صنایع سیمان و فولاد
رئیس خانه صمت تهران ضمن اشاره به اصلاح تصمیم قطع ۱۵ روزه برق صنایع سیمان و فولاد، گفت: تخصیص انرژی باید به بخشهایی صورت گیرد که اولویت و ضرورت بیشتری دارند.
-
سیمان ارزان میشود؛ اصلاح بازار با عرضه منظم در بورس
دبیر انجمن سیمان با بیان اینکه قیمت سیمان قطعا کاهش می یابد، گفت: افزایش اخیر قیمت ها ناشی از توقف ناگهانی تولید بود، اما با ازسرگیری عرضه منظم در بورس کالا، شرایط به حالت عادی بازمیگردد.
-
سازمان تأمین اجتماعی به دنبال دسترسی به دادههای مالیاتی
رئیس کمیسیون مالیات اتاق ایران با هشدار نسبت به شتابزدگی تأمین اجتماعی در اتصال به سامانههای مالیاتی، تأکید کرد: سامانهها باید تسهیلگر باشند نه اینکه مسیر تولید را قفل کنند.
-
قرارداد ۲۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی برای شهرکهای صنعتی منعقد شد
معاون وزیر صمت از تأمین نیمی از برق شهرکهای صنعتی با انرژی خورشیدی تا سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: تاکنون قرارداد ۲۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی برای شهرکهای صنعتی منعقد شده است.
-
رانت در صدور مجوز واردات؛ امضاهای طلایی در صنعت نساجی
دبیر انجمن صنایع نساجی ایران با انتقاد از ضعف سیاستهای حمایتی دولت نظیر رفع ممنوعیت واردات کالای دارای تولید مشابه داخلی، از وارداتی فراتر از مجوزهای رسمی در این صنعت خبر داد.
-
کنترل واردات کالاهای مشابه تولید داخل با ابزار تخصیص ارز
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: به کالاهایی که مشابه داخلی دارند، ارز تخصیص نمییابد و این سیاست همچنان با جدیت دنبال میشود.
-
پیشرفت طرحهای فنی و مهندسی ایران در آفریقا و کشورهای همسایه
مشاور رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: با وجود چالشهای تحریمی و مشکلات مختلف، پروژههای فنی و مهندسی ایران در کشورهای آفریقایی و همسایه همچنان ادامه دارد.
-
بازگشت «امضای طلایی» در فرایند ثبت سفارش
عضو اتاق ایران گفت: فرآیند ثبت سفارش زمانی شفاف و سامانهای بود، اما اکنون تصمیمگیریها به صورت شخصی و سلیقهای انجام میشود؛ یعنی بازگشت به دورهای که لابی، آشنا و رانت تعیینکننده بود.
-
مهاجرت نیروهای کلیدی صنعت فرش به پاکستان و ترکیه
رئیس کمیسیون فرش اتاق ایران با بیان اینکه قوانین داخلی باعث مهاجرت مرمتکاران فرش دستباف شده، گفت: هفت سال است پیگیر رفع این مشکل از طریق دولت و مجلس هستیم اما همچنان مشکل پابرجاست.
-
جزئیات مبنای محاسبه گمرکی کالاها در گمرکات
رئیس کل گمرک جزئیات مبنای محاسبه نرخ ارز برای ترخیص کالاها از گمرکات کشور را تشریح کرد.
-
چرا عراق تعرفه واردات را افزایش داد؟؛ ایران هدف خاص این تصمیم نیست
درپی انتشار اخباری درباره افزایش ناگهانی تعرفه بر کالاهای ایرانی در عراق، مسئولان سازمان توسعه تجارت اعلام کردند که این تصمیم صرفا متوجه ایران نبوده و در راستای حمایت از تولیدداخلی عراق است.
-
واگذاری سایپا کلید خورد
معاون ایدرو گفت: متقاضیان خرید سهام سایپا تا ۲۴ اردیبهشت ماه مهلت دارند که تقاضای خود را ارسال کنند؛ در ادامه نیز فرایند اهلیت سنجی متقاضیان آغاز می شود.
-
سهمیهبندی برق شهرکهای صنعتی از اوایل خرداد
قائم مقام خانه صمت ایران گفت: از اواخر اردیبهشت و اوایل خرداد ماه به تدریج تقسیم بندی و سهمیه بندی برق در شهرک های صنعتی شروع میشود.
-
چرا نحوه تأمین مالی فروشگاههای بزرگ بررسی نمیشود؟
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران با انتقاد از نوع فعالیت فروشگاههای بزرگ لوازم خانگی گفت: این فروشگاهها از اتحادیه جوازی ندارند و برای خود یک روزه اتحادیه تاسیس کردند.
-
تداوم افت قیمت طلا و سکه؛ سکه ۲.۶ میلیون تومان ریخت
امروز سکه طرح قدیم با ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان کاهش به ۷۱ میلیون و ۸۰۰ هزار و سکه طرح جدید با ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان کاهش به ۷۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان قیمت خورد.
-
دولت باید پاسخ دهد: قانون تجارت مرزی چقدر موفق بوده است؟
پس از یک سال از ابلاغ قانون ساماندهی تجارت مرزی، دولت موظف به ارائه گزارش عملکرد خود است تا مشخص شود آیا این قانون توانسته تجارت مرزی را رونق بخشد یا خیر.